Over mij

Over mij

Hallo!

Wie ben ik?

Ik ben Emmie, een enthousiast lezer en schrijver en dit is mijn boekenblog. Sinds ik kan lezen doe ik het uren achter elkaar, soms tot ergernis van mijn ouders. Vroeger schreef ik altijd al verhaaltjes, maar niet met het idee dat ik er echt iets mee wilde doen. Nu lijkt het me wel heel leuk om later schrijver te worden en anders rechten te gaan studeren.

Mijn hobby’s zijn dus lezen en schrijven, maar ik hou ook erg van tekenen en zit sinds een poosje op dansen. Verder hou ik van het maken van muziek en kan ik een beetje gitaar spelen. Muziek luisteren zelf vind ik ook heerlijk.

10 random vragen

Om mij wat beter te leren kennen heb ik 10 random vragen beantwoord, waardoor je misschien een beter idee krijgt van wat voor persoon ik ben.

 1. Heb je jezelf een keer op een domme/grappige manier verwond?

Meerdere malen, ja. Het mooiste verhaal is denk ik dat ik een keer marsepein aan het maken was en even iets uit de staafmixer wilden halen en ik hem toen per ongeluk aanzette. Mijn vinger bloedde enorm, maar nu is alles weer goed en zit mijn vinger er nog aan.

2. Als je in je hele leven nog maar één nummer mocht luisteren, welke zou dat dan zijn?

Ik hou veel van muziek en ben ook bang dat als nog maar één nummer mag luisteren dat ik hem dan zat word, maar dan zou het waarschijnlijk Dirty Paws zijn, van Of Monsters and Men.

3. Pak het boek wat het dichtstebij je ligt en lees daar op pagina 18 de 5e zin.

(Uit Race – Maren Stoffels) Ik probeer te lezen in mijn nieuwe boek, maar het lukt me niet om me te concentreren.